Unknown plant

Nån växt trädgården, har ingen aning om vad de är för någon, men den fastnade på bild =)

7 kommentarer till “Unknown plant”

 1. frida

  haha det förstår jag :)

 2. a g n e s [ f o t o & v a r d a g ]

  sv. jaa :)

  hahah joo, jag tänkte faktiskt på det igårmhaha. men jag tror att det blir när det blir ny design. :) hoppas att den inte tar för lång tid att göra, så jag kanske tar bort dem snart istället. :) ska bli skönt att bli av med all snö! nu vill vi ju ha vår! ;)

 3. Julia

  Sv: Tack detsamma, fina bilder :-)

 4. Amanda

  Sv: Åh tack va glad jag blir, detsamma :D
  Jag har fotat i ungefär 1 ½ – 2 år :)

 5. MICHAELA D

  Svar: Har gjort ett inlägg med det nu :)

 6. Emma-foto&mer.

  Sv: Tackar! Ja visst blev det :)

 7. Hanna

  sv: Tack :D Blev ganska nöjd med den!

Kommentering är avstängd.